

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте кои са най-подмолните
Не е ясно какви са предлаганите заплати, сумите са индивидуални и се съобщават на интервюто
лед слабото си представяне на мастъркласа и последната вечерна резервация, шеф Виктор Ангелов реши да сложи край на участието й в надпреварата за 100 000 лв
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
Василев дълго разглеждаше жадно менюто и с очевидна тъга гледаше по-калоричните изкушения, но в крайна сметка направи жертвата и си поръча селска картофена супа със сирене на цена от 13,50 лева
В La Ferme знаят, че перфектният стек не свършва с огъня
Той се празнува в съботата след Сирни Заговезни
Last-minute възможност за резервация – побързайте
Тя изяде шест ястия, за да спаси отбора си, но кантарът сочи, че е отслабнала с 2,1 кг и благодарение на нея бургазлийката Вили се спаси от отпадане
Забраната не е нова, нито е само за Бургас